Qigong lessen in Den Haag

Zhineng Qigong is een meditatieve bewegingsvorm met eenvoudige en vloeiende bewegingen. Het helpt je om je lichaam en geest te ontspannen zodat er een gezonde balans ontstaat. Je komt weer terug in je kracht!

Je ontdekt hoe je meer in het moment leeft, beter om gaat met stress en prikkels om je heen en je stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Met Zhineng Qigong oefen je ook de concentratiekracht van je geest, zodat jij je beter kunt richten op de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Samen oefenen stimuleert en geeft verdieping en verbinding met elkaar.

Ik heb nu sinds 1 jaar Qi Gong les bij Mathilde en heb ervaren dat er met elkaar een krachtig energieveld ontstaat. In het dagelijks leven merk dat ik dichter bij mezelf ben, zachter ben naar mezelf, meer los kan laten door te ontspannen en vooral ook meer in het nu ben. De klank van de stem van Mathilde geeft hierin duidelijk vrijheid (toestaan) zacht te zijn naar mezelf en te voelen dat het goed is zoals het nu is. Ik kijk uit naar de volgende les! Dank je wel!

Karin
In De Bonenrank

Qigong docenten:

Mathilde Roorda en Wabke Bouman

Mathilde Roorda Zhineng Qigong Den HaagMathilde

Zhineng Qigong heeft mij aangezet meer te leven naar datgene wat mij voldoening geeft en te doen wat ik echt graag doe. Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe kan ik die inzetten om van betekenis te zijn voor mijzelf en de wereld om mij heen? Ik heb ervaren dat positieve gedachten en acties die ik richtte op mijn bewuste intenties, mijn levensloop een positieve wending hebben gegeven.

In mijn lessen richt ik mij in het bijzonder op ontspanning en liefdevolle aandacht voor jezelf, maar ook op de wereld om je heen. Het is belangrijk je bewust te worden van en je te concentreren op wat werkelijk belangrijk voor je is. Samen oefenen is hierbij zeer behulpzaam en creëert een sterke verbinding met elkaar. Door je aandacht te richten, kun je je gewenste realiteit vormgeven.

Qi follows the Mind!

Wabke Bouman Zhineng Qigong Den HaagWabke

Nadat ik al ruim tien jaar mijn leven volledig had gewijd aan healing, meditatie en bewustzijnsontwikkeling, kwam in 2016 Zhineng Qigong op mijn pad. Het was me direct helder dat dit de vorm was waarin ik alles wat ik heb ervaren wilde doorgeven. Waarom? Omdat in Zhineng Qigong alle aspecten samen komen. Het werkt door in lichaam èn geest.

Je kunt het dus zowel inzetten voor een betere fysieke gezondheid als voor grotere harmonie en lichtheid in je denken en voelen. Eigenlijk is het één niet los te zien van het ander.

In mijn lessen is er daarom ook altijd een combinatie van het meditatieve aspect en de beweging. Er komen verschillende oefeningen langs, maar je zult merken dat er ook duidelijk een rode draad in zit.

Het grootste compliment kwam misschien wel van één van de deelnemers aan mijn lessen die mee ging op een Qi Friends reis naar master Jianshe in China:

“Alles wat hij vertelt, heb jij in je lessen eigenlijk ook al benoemd, maar net wat meer tussen de regels door.”

zhineng qigong les den haag

Doorlopende Qigonglessen
Den Haag & online

Qi Friends biedt meerdere wekelijkse lessen in de zaal aan en online. Doordat we met twee docenten zijn, kunnen we elkaars les opvangen wanneer één van ons een keertje niet kan. Zo kun je rekenen op grote continuïteit en dat helpt om jouw Qigong beoefening te verdiepen.

In Den Haag zijn er lessen op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Online lessen zijn op woensdag en zondag.

Leslocatie

In De Bonenrank
Koningin Emmakade 133
Den Haag

Tarieven

We werken met leskaarten. Zo betaal je voor de lessen die jij daadwerkelijk volgt en kun je ook af en toe een keertje overslaan als het een keertje niet uit komt.

10-rittenkaart zaal + online € 105
( 3 maanden geldig, gemiddeld 1 x per week les, € 10,50 per les )

20-rittenkaart zaal + online € 150
( 4 maanden geldig, gemiddeld 2 x per week les, € 7,50 per les)

losse les zaal: € 12,50

10-rittenkaart online: € 75
(3 maanden geldig, € 7,50 per les)

abonnement onbeperkt: € 75 per maand

Kennismaken? Neem een proefkaart:

€ 30 voor 4 zaal-lessen, 1 maand geldig

€ 20 voor 4 online lessen, 1 maand geldig

Kijk hier als je eerst wat uitleg wilt over het reserveringssysteem.

Kom je een keertje mee doen? Of wil je meer weten? Stuur een mail