Qigong lessen in Den Haag & online

Zhineng Qigong is een meditatieve bewegingsvorm met eenvoudige en vloeiende bewegingen. Het helpt je om je lichaam en geest te ontspannen zodat er een gezonde balans ontstaat. Je komt weer terug in je kracht!

Je ontdekt hoe je meer in het moment leeft, beter om gaat met stress en prikkels om je heen en je stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Met Zhineng Qigong oefen je ook de concentratiekracht van je geest, zodat jij je beter kunt richten op de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Samen oefenen stimuleert en geeft verdieping en verbinding met elkaar.

Ik heb nu sinds 1 jaar Qi Gong les bij Mathilde en heb ervaren dat er met elkaar een krachtig energieveld ontstaat. In het dagelijks leven merk dat ik dichter bij mezelf ben, zachter ben naar mezelf, meer los kan laten door te ontspannen en vooral ook meer in het nu ben. De klank van de stem van Mathilde geeft hierin duidelijk vrijheid (toestaan) zacht te zijn naar mezelf en te voelen dat het goed is zoals het nu is. Ik kijk uit naar de volgende les! Dank je wel!

Karin
In De Bonenrank

Binnenlessen in de Bonenrank

Maandagavond van 19.30 – 20.45 uur
Doorlopende lessen met een mix van Zhineng Qigong oefeningen en de traditionele Qigong zoals we die van teacher Ning leren, gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeswijzen.

Woensdagochtend van 10.00 – 11.15 uur
Doorlopende lessen met wisseling van verschillende Zhineng Qigong oefeningen waaronder Lift Qi Up Pour Qi Down, Body Core Improvement en La Ql.

Vrijdagochtend van 10.00 – 11.15 uur
In deze lessen ligt de nadruk op Qigong Self Healing voor de organen. We werken met de healing sounds en self-healing zoals teacher Ning die aanreikt. Alle organen komen aan bod. Zo werken we aan het versterken van de Qi in alle functies en structuren van ons lichaam.

Zaterdagochtend van 10.00 – 11.15 uur
Serie lessen ‘In contact met je eigen wijsheid’ in januari en februari 2022 kun je zowel bij aansluiten via een (maand)abonnment, als door je in te schrijven voor deze serie.

Online lessen

Dinsdagavond van 20.00 – 21.00 uur
Series van lessen waarin per serie een bepaalde oefening of thema centraal staat.
Op 25 januari 2022 start een serie van 10 lessen met self-healing voor alle organen. We werken vanuit de principes van de Traditionele Chinese Geneeswijzen en iedere les komt één set organen aan bod.
Meer informatie over deze lessenserie (inclusief data) tref je hier >>

Qigong docenten:

Mathilde Roorda en Wabke Bouman

Mathilde Roorda Zhineng Qigong Den HaagMathilde

Zhineng Qigong heeft mij aangezet meer te leven naar datgene wat mij voldoening geeft en te doen wat ik echt graag doe.

In mijn lessen richt ik mij in het bijzonder op ontspanning en liefdevolle aandacht voor jezelf, maar ook op de wereld om je heen. Het is belangrijk je bewust te worden van en je te concentreren op wat werkelijk belangrijk voor je is. Samen oefenen is hierbij zeer behulpzaam en creëert een sterke verbinding met elkaar. Door je aandacht te richten, kun je je gewenste realiteit vormgeven.

Qi follows the Mind!

>> Meer over Mathilde lees je hier

Wabke Bouman Zhineng Qigong Den HaagWabke

Nadat ik al ruim tien jaar mijn leven volledig had gewijd aan healing, meditatie en bewustzijnsontwikkeling, kwam in 2016 Zhineng Qigong op mijn pad. Het was me direct helder dat dit de vorm was waarin ik alles wat ik heb ervaren wilde doorgeven. Waarom? Omdat in Zhineng Qigong alle aspecten samen komen. Het werkt door in lichaam èn geest.

Je kunt het dus zowel inzetten voor een betere fysieke gezondheid als voor grotere harmonie en lichtheid in je denken en voelen. Eigenlijk is het één niet los te zien van het ander.

In mijn lessen is er daarom ook altijd een combinatie van het meditatieve aspect en de beweging. Er komen verschillende oefeningen langs, maar je zult merken dat er ook duidelijk een rode draad in zit.

>> Meer over Wabke lees je hier

Qigongles Den Haag

Lesinformatie zaalles

De zaalles vindt plaats in De Bonenrank – Koningin Emmakade 133. De zaal is open vanaf ongeveer 15 minuten voorafgaand aan de les. Het is prettig als je slofjes of binnenschoenen oid meeneemt, zodat je buitenschoenen bij de deur uit kunt doen.

Lesinformatie online les

De online les vindt plaats via Zoom. Wanneer je een serie online lessen bestelt, ontvang je na betaling de link en sturen we de opname van de lessen automatisch toe. Mocht je af en toe een online les willen volgen, laat ons dan even weten wanneer je mee doet, zodat we je de link en de opname kunnen toesturen.

Tarieven

Voor de verschillende lessen bestaan verschillende tarieven:

  • Je kunt je inschrijven voor een losse les,
  • Je kunt kiezen voor een maandabonnement met 1 les per week (vrij naar keuze welke les precies),
  • Je kunt kiezen voor een maandabonnement onbeperkt (geldig voor alle zaal èn online lessen),
  • Je kunt je inschrijven voor een serie.

Heb je een vraag en wil je meer weten? Stuur een mail