Volle-maan-meditatie

“Wanneer genoeg mensen tegelijkertijd tevreden zijn, dan kunnen ons collectief bewustzijn en alle (machts)systemen omkantelen en alles ten positieve veranderen, voor iedereen.”

Dit idee is van alle tijden en wordt momenteel vooral door Christina von Dreien – een jonge vrouw uit Zwitserland die geboren werd met een verruimd bewustzijn – gedeeld. Zij doet een oproep om je iedere keer weer te richten op het positieve en zo goed als het gaat tevredenheid en geluk te ervaren.

Het is een boodschap die we ook in de Qigong kennen. Het inspireert ons keer op keer te zoeken naar mogelijkheden om samen te delen in de Qigong staat – een bewustzijnsstaat van openheid, vertrouwen en rust.

De vraag is hoe we een zo groot mogelijke ‘tegelijkertijd’ kunnen creëren. Het lijkt ons dat de volle maan hier een goed moment voor is. Zowel in Zhineng Qigong als in vele andere tradities worden met volle maan rituelen en meditaties gehouden. Hoe meer mensen hierop aansluiten, hoe groter de golf van positiviteit die in 24 uur van Oost naar West over de wereld trekt.

Wij sluiten daar graag op aan met Volle Maan Meditaties.

In deze sessies bouwen we het Qi veld op en maken we gebruik van La Qi om ons te openen, verbinden en op te laden.

We doen dit online, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen aansluiten. Het afgelopen jaar hebben we ontdekt dat ook online die verbinding sterk gevoeld kan worden en het heel krachtig kan zijn om samen te oefenen.

De toegang is gratis.

volle maan meditatie

Praktische informatie

Data:

woensdag 26 mei 2021

donderdag 24 juni 2021

zaterdag 24 juli 2021

Tijd: 20.00 – 21.00 uur

De toegang is gratis.

We maken gebruik van Zoom.

Voor iedere meditatie hebben we Zoom Meeting aangemaakt en vragen we je om je te registreren:

Registreer hier voor woensdag 26 mei

Registreer hier voor donderdag 24 juni

Registratie hier voor zaterdag 24 juli

Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail: