Thema-ochtend: meer profijt van je Lift Qi Up Pour Qi Down

De Lift Qi Up Pour Qi Down-oefening is een effectieve basisoefening van Zhineng Qigong, die de bedoeling heeft je lichaam te vitaliseren en uit lichaam en geest los te laten wat jou niet meer dient en je denkgeest te kalmeren en je lichaam te ontspannen.

In deze oefening verbind je jouw eigen energie (Qi) met die van het universum – de energie waaruit al het leven voortkomt. Deze energie is heel fijn en puur en noemen we Hunyuan Qi. Van nature is deze verbinding open en sterk en stroomt Hunyuan Qi vrij door heel ons lichaam. We voelen ons dan fit en veerkrachtig in elk opzicht. Maar gedurende ons leven kunnen er verstoringen ontstaan in deze vrije Qi-stroom waardoor je je moe kan voelen en lichaam en geest minder goed kunnen functioneren. Regelmatig oefenen versterkt het zelfhelend vermogen, waardoor lichaam en geest kunnen terugkeren naar hun optimale balans.

Op deze ochtend staan we tot in detail stil bij elk onderdeel van de Lift Qi Up Pour Qi Down-oefening en geven we meer informatie en inzichten om je oefening te verdiepen en te verfijnen. Op die manier kun je er nog meer profijt uit halen.

Praktische info

Door wie?

Deze workshop wordt gegeven door Mathilde en Wabke van Qi Friends.

Waar en wanneer?

Zondag 14 februari 2021
Van 9.30 – 12.30 uur

In De Bonenrank, Koningin Emmakade 133, Den Haag

Kosten?

Voor deze workshop vragen we een bijdrage van 55 euro.