Meer profijt van je Lift Qi Up Pour Qi Down

De Lift Qi Up Pour Qi Down-oefening is een effectieve basisoefening van Zhineng Qigong, die de bedoeling heeft je lichaam te vitaliseren en uit lichaam en geest los te laten wat jou niet meer dient en je denkgeest te kalmeren en je lichaam te ontspannen.

In deze oefening verbind je jouw eigen energie (Qi) met die van het universum – de energie waaruit al het leven voortkomt. Deze energie is heel fijn en puur en noemen we (oer)Hunyuan Qi. Van nature is deze verbinding open en sterk en stroomt Hunyuan Qi vrij door heel ons lichaam. We voelen ons dan fit en veerkrachtig in elk opzicht. Maar gedurende ons leven kunnen er verstoringen ontstaan in deze vrije Qi-stroom waardoor je je moe kan voelen en lichaam en geest minder goed kunnen functioneren. Regelmatig oefenen versterkt het zelfhelend vermogen, waardoor lichaam en geest kunnen terugkeren naar hun optimale balans.

Op deze middag gaan we in op de achtergronden en de details van de Lift Qi Up Pour Qi Down-oefening. Informatie waar we in de reguliere lessen niet aan toe komen, maar die je kunnen helpen om je oefening te verdiepen en te verfijnen. Op die manier kun je er meer profijt van hebben.

Iedereen is van harte welkom bij deze workshop, maar het is fijn als je de oefening wel al een paar keer hebt gedaan. Als je wilt kun je oefenen met behulp van onderstaande video:

qi friends qigong den haag

Praktische info

Door wie?

Deze workshop wordt gegeven door Wabke en Mathilde van Qi Friends.

Waar en wanneer?

Zaterdag 7 januari 2022
Van 13.30 – 16.30 uur

In De Bonenrank, Koningin Emmakade 133, Den Haag

Kosten?

Voor deze themamiddag vragen we een bijdrage van 30 euro.

Deze workshop is uitverkocht. Als je graag mee wilt doen, stuur dan een mail naar contact@qifriends.com, dan kijken we naar wat mogelijk is.