Qi Friends Vriendenavond

In een Qigong les beginnen we altijd met het opbouwen van het Qi veld. Een Qi veld dat we samen opbouwen en waar iedereen aan bijdraagt. Want: samen ben je sterker!

Als Qi-vrienden deel je in de ontdekkingstocht hoe je jouw levenskracht zo goed mogelijk aanwendt voor welzijn. Ieder doet dat op zijn eigen manier en tegelijkertijd zijn we verbonden. Die verbinding is er altijd en je kunt ook in je eigen beoefening thuis contact maken met het groeps-Qi-veld. We weten echter ook, dat het samen komen en samen zijn hier bij kan helpen. Dat doen we in onze lessen en nu ook in de Qi Friends vriendenavonden.

Op de Qi Friends vriendenavond hebben we samen een vegetarische maaltijd met soep en iets erbij. Aansluitend is er iedere keer een andere activiteit, de ene keer wat serieuzer en de andere keer ‘just for fun’. Het gaat erom dat we ons met elkaar verbinden en dat je in alle vrijheid jezelf kunt zijn.

Na de maaltijd staat het volgende op het programma:

  • Gua Sha light – een heerlijk zachte meridiaanmassage (zaterdag 25 maart 2023)
  • Voor de data in april en juni bepalen we later de onderwerpen. Mocht je een leuk idee hebben als onderwerp voor een vriendenavond, laat het ons alsjeblieft weten.

Data:

  • zaterdag 25 maart
  • zaterdag 22 april
  • zaterdag 3 juni

Tijd:

Inloop tussen 17.15 en 17.30 uur, de maaltijd wordt geserveerd vanaf 17.45 uur

Locatie:

In de Bonenrank, Koningin Emmakade 133, Den Haag

Prijs:

Deze avond is op donatiebasis met als richtbedrag 10 euro. Daarmee zijn we uit de kosten. Als dat voor jouw portemonnee te zwaar weegt, kies je voor een kleiner bedrag. Als je portemonnee het toelaat, kun je iets meer in de pot stoppen. Zo dragen we allemaal bij.

We zetten een potje neer waar je het geld contant in kunt doen.

Het geld dat overblijft na aftrek van de kosten voor eten en verwarming, stoppen we in een apart potje. Dat potje is bestemd voor mensen die vanwege de hoge inflatie en energiekosten in nood komen. Dat als je net rond komt en plots je verwarming of je wasmachine kapot gaat – of andere noodzakelijke uitgaven –  en je dat niet kunt betalen, dat we je met een kleine bijdrage kunnen steunen.

Aanmelden:

We horen graag uiterlijk het weekend vooraf als je komt. Zo weten we voor hoeveel mensen we gaan koken. Dat betekent ook dat als jij je opgeeft, we verwachten dat je komt.

Om je aan te melden stuur je een mail naar contact@qifriends.com