Versterk je energie en weerstand – Online Qigong

Je accu opladen en je weerstand verhogen. Dat is wat je doet wanneer je de energie van je longen en nieren versterkt. Volgens de Chinese Geneeswijzen zijn je nieren de ‘accu’, de opslag voor levensenergie die nodig is om je lichaam vrij te laten functioneren. Opname van Qi – levensenergie – begint bij de longen waarna die doorstroomt naar de nieren. Je longen en nieren leggen dus een belangrijke basis voor je vitaliteit.

Wanneer de longen vrij en natuurlijk functioneren zal ook je weerstand verbeteren en sta je met meer optimisme in het leven. Daarnaast vergroot een krachtige nier-energie ook je basisvertrouwen, wilskracht en je bottenstelsel. Je staat steviger in het leven.

Mocht je willen herstellen van problemen in je luchtwegen of nieren, of deze juist gezond willen houden, dan kan je in deze serie van acht online-bijeenkomsten de energie in nieren en longen versterken en verbeteren.

We maken gebruik maken van de sound- en selfhealing-technieken van Teacher Ning. Ook zijn er enkele van zijn bewegingsoefeningen bij opgenomen. Het geheel is een mix van meditatie en beweging, om de Qi-flow in de organen en meridianen te verbeteren.
Door samen te oefenen in een groep stimuleer je elkaar en wordt je oefening krachtiger.

Voor de uitzending van de online-lessen maken we gebruik van Zoom. De uitzending wordt opgenomen en blijft een week beschikbaar, zodat je gedurende de hele periode de beschikking hebt over de oefeningen die je eenvoudig kunt herhalen.

Als extra krijg je de online-lessen over nieren en longen van Teacher Ning, waarover hij afgelopen zomer les heeft gegeven.

Praktische info

Door wie?

Deze qigonglessen worden gegeven door Mathilde.

Waar en wanneer?

Zondagmorgen

10 – 17 – 24 – 31 januari en 7 – 14 – 21 – 28 februari 2021

Van 10.00 – 11.00 uur

via ZOOM

Kosten?

Voor deze serie van 8 online lessen plus 2 opnames van teacher Ning vragen we een bijdrage van €45.

Inschrijven

Je kunt je direct inschrijven in onze winkel.