Healing Circle

In deze bijeenkomsten richten we ons op het aansturen van energie – Qi – ten behoeve van welzijn voor jezelf en andere deelnemers aan de Healing Circle. Als een groep mensen gezamenlijk eenzelfde intentie zet – als ze dus hun aandacht samen richten op één specifieke uitkomst – , dan wordt deze intentie zeer krachtig. Onder onze begeleiding maken we zodoende samen een krachtig Qiveld. Hiermee wordt energie klaargezet en gemobiliseerd om tot realisatie te komen in de fysieke werkelijkheid. Dit intentie-effect is al in vele onderzoeken beschreven. Iederéén heeft deze mogelijkheid in zich en kan deze heel bewust benutten, voor zichzelf maar ook voor een ander. Hoe mooi is dit.

Hoe werkt deze Healing Circle?

  • Wat is healing? Healing laat zich misschien het best omschrijven als ‘herstel van welzijn’.
    Met behulp van jouw positieve intentie – aandacht gericht op een bepaalde bedoeling – geef je richting aan de energie. Dat kan zijn voor jezelf, of om de intentie van de ander extra kracht te geven. Binnen Qigong zeggen we dan ook: energie volgt aandacht. Bij healing wordt dus energie klaargezet en gemobiliseerd om tot uiting te komen in het dagelijkse ervaren.
  • In de Healing Circle ligt de nadruk op het geven en ontvangen van healing. Iedereen in de groep doet hieraan mee. Ook als je een intentie ten behoeve van de ander zet, deel je zelf mee in de positieve effecten van die intentie. Immers, jij verbeeldt je de heelheid van de ander, waardoor je zelf ook die heelheid voelt. En energie volgt aandacht, dus deel je in de healing energie.
  • Waarvoor je healing wilt ontvangen, kan heel divers zijn. Je kunt healing vragen voor fysieke en emotionele problemen of bijvoorbeeld voor overtuigingen die je weerhouden om welzijn te ervaren. Eigenlijk voor elke hartenwens.
  • In de Healing Circle-bijeenkomsten kunnen we verschillende healing-methoden inzetten. Meestal zullen we Zhineng Qigong-methoden gebruiken, maar soms maken we ook gebruik van andere vormen van meditatie.
  • Je bent van harte welkom, of je nu wel of niet bekend bent met Qigong en Healing. De belangrijkste motivatie is dat je je wilt richten op het herstel van welzijn van jezelf en anderen.
  • In de Healing Circle respecteren we elkaar. Belangrijk: de intenties die uitgesproken worden, houden we binnen de CIRCLE.

Praktische info

Eerstvolgende serie:
Vrijdag 30 oktober, 6, 13 en 20 november 2020

Tijd: 19.30 – 20.45 uur
Locatie: In De Bonenrank, Koningin Emmakade 133, Den Haag

Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers
Omdat we de RIVM-aanwijzingen ivm COVID-19 volgen, kunnen we maximaal 8 personen ontvangen in de Healing Circle. Meer info over onze maatregelen lees je hier.

Bijdrage:         € 32,50 voor de hele serie

In de Healing Circle werken we met een vaste groep deelnemers per serie. Het is fijn als je het voornemen hebt bij iedere bijeenkomst aanwezig te zijn. Op die manier vormen we een vertrouwde groep en kunnen we samen iets moois opbouwen!

Stel een vraag: