Gratis Qigong ochtendles (online)

Start je dag met 20 minuten Qigong
Van maandag t/m vrijdag ben je van harte welkom voor een online qigong ochtendles van 20 minuten. We starten om 8 uur.

In deze ochtendles wisselen we verschillende oefeningen af. Op maandag en vrijdag is er een zittende – meer meditatieve – oefening. We werken dan onder meer met La Qi, Rou Fu en Self Healing sounds voor de organen. Op dinsdag, woensdag en donderdag is er iets meer beweging.  Daarin werken we regelmatig met (een deel van)  Lift Qi Up Pour Qi Down, losse oefeningen ter versterking van de interne Qi en de Body Core Improvement.

Deze lessen zijn toegankelijk voor iederéén. Wanneer je nog niet eerder Qigong hebt beoefend, vraagt het in het begin wat extra concentratie. Als je daar niet druk over maakt en een tijdje mee loopt, ga je de oefeningen vanzelf herkennen en … oefening baart kunst!

De lessen worden verzorgd door Wabke.

Wabke qigong online

Hoe je meedoet met deze Qigong ochtendlessen

Aansluiten op deze Qigong 20-minuten-ochtendlessen werkt eenvoudig. Je klikt op onderstaande link en komt dan vanzelf in de uitzending:

https://zoom.us/j/465512527

Of je opent Zoom en vult dan in:

Meeting ID: 465 512 527

Wachtwoord: 12345

De Zoom-meeting wordt zoveel mogelijk ook live uitgezonden op Youtube. Daar blijft de opname staan, zodat je daar ook op een ander  tijdstip gebruik van kunt maken.

>> Youtube kanaal Lichter Levevn (Wabke)

Op de hoogte blijven?

Heel af en toe ben ik (Wabke) verhinderd. Als je wilt kan ik je daarover via Whatsapp op de hoogte brengen. Wil jij deze berichtjes ontvangen? Voeg Wabke – telefoonnummer 06 – 21 201 291 toe aan je contacten en stuur daar even een Whatsapp berichtje naartoe met het verzoek dat je graag op de hoogte blijft van de ochtendlessen.