Gratis sessie met master Liu

  De ‘gratis healing woensdag’ biedt je de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe de kracht van intentie, het Qi veld en ontspanning, je kan helpen om weer in balans te komen in lichaam èn geest. Deze sessies geven een krachtige healing impuls die je helpt voor grotere gezondheid en welzijn.

  Master Yuantong Liu genoot zijn opleiding in het Medicijnloze Ziekenhuis in China, waar hij werd opgeleid onder het toeziend oog van de grondlegger van Zhineng Qigong, dr. Pang Ming. Al ruim twintig jaar deelt hij zijn ervaring wereldwijd met open hart en geest. Vele duizenden mensen hebben ervaren hoe zijn lessen en de beoefening van Zhineng Qigong tot grotere gezondheid op alle niveaus kan leidden.

  Programma

  De ‘gratis healing woensdag’ is een sessie van anderhalf uur. Het eerste uur wordt geleid door master Liu zelf en is volledig gericht op healing. Het tweede deel van de sessie neemt een gecertificeerde Hunyuan Qi therapeut het stokje over om je mee te nemen in een beoefening van Zhineng Qigong.

  Voor wie?

  Deze sessies zijn geschikt voor iedereen, onafhankelijk van je niveau van beoefening van Zhineng Qigong. Wanneer jij met een open hart en geest deelneemt aan de sessie, kan het bijna niet anders dan dat je na afloop ervaart dat je meer ontspannen bent, je lekkerder in je vel zit en de Qi vrijer stroomt.

  Vertaling

  De sessies worden door Wabke live vertaald in het Nederlands. Gedurende de hele sessie kun je kiezen of je al dan niet gebruik wilt maken van deze vertaling.