Hallo,

Wat fijn dat je hier bent. Ik nodig je graag uit om de Qigong ontdekkingsreis aan te gaan. Om te ontdekken hoe je met Qigong en het leren beheren van je energie meer welzijn kunt ervaren en je gezondheid versterkt.

Warme groet,

Wabke

Wabke qigong online

Wabke Bouman heeft jarenlange ervaring in healing, meditatie en werken met energie. Toen in 2015 Zhineng Qigong op haar pad kwam, bleek dit perfect aan te sluiten. Al snel begon ze met les geven en het delen van haar ervaringen die leidden tot groter welzijn en vreugde.

Opgroeien met alternatieve geneeswijzen

Als kind groeide ik op met alternatieve geneeswijzen. Alhoewel ik het toen niet echt kon waarderen (je bent tenslotte anders dan de rest), waardeer ik nu zeer hoe mijn ouders hier hun weg in zochten. Zij hebben me een gezonde basis mee gegeven. In de jaren ’80 veranderde de interesse van voeding en het fysieke, naar meer therapeutische en spirituele stromingen. In mijn praktijk kan ik putten uit al die verschillende bronnen.

Toen ik op eigen benen kwam te staan bleef mijn interesse voor deze zaken groot. In eerste instantie lag dit vooral in het verlengde van wat mijn ouders hadden aangereikt. Ik werd Reiki master en volgde een opleiding voor aura- en chakrahealing.

Vanaf 2002 ontdekte ik wegen die werkelijk bij mij pasten. Ik kwam in aanraking met Shu’em Shamanisme en de mystiek van Nâm Living leefde enkele jaren in een healingcentrum met dagelijkse meditaties, rituelen en volledige focus op innerlijke ont-wikkeling.

Verbinding van lichaam en geest met Zhineng Qigong

In 2015 kwam Zhineng Qigong op mijn pad. Net als bij het Shu’em Sjamanisme was er een directe klik en reisde ik al snel naar China voor de eerste module van de internationale Hunyuan Qi therapie opleiding. Qigong biedt een prachtige mix van het energetische en spirituele enerzijds en het lichamelijke aspect anderzijds. Het biedt heel praktische  gereedschappen voor de universele weg van de mens naar geluk, vreugde, gezondheid en innerlijke rust.

Qigong is het leren beheren van energie (Qi) en daarmee raakt het ons in alle lagen van ons wezen. Gezondheid in mijn ogen is welzijn op alle vlakken; een gezonde geest in een gezond lichaam. Ik geloof dat we daar veel meer in kunnen doen dan we normaliter voor mogelijk houden.

Samenwerking in Qi Friends

Vanaf het begin dat Zhineng Qigong op mijn pad kwam, zocht ik naar samenwerking. Qigong gaat over delen, elkaar versterken, samen oefenen en lachen, maar ook het samen stil kunnen zijn. Het is wonderbaarlijk om te ervaren hoe we in Qi Friends als vanzelfsprekend iedere keer weer een optimale weg vinden met respect voor alle overeenkomsten en verschillen. In die verbinding zijn we keer op keer verrast door hoe het universum dit initiatief lijkt te ondersteunen; als wij het even niet weten, komen er vaak onverwachte mogelijkheden en openingen op ons pad. Ik ben zeer dankbaar voor dit alles.

Wabke verzorgt onder meer:

Qigong privéles & coaching

Behalve het lesaanbod dat je op deze website aantreft, kun je bij mij ook terecht voor Qigong privé les & coaching.

In een 1-op-1 setting kunnen we onderzoeken welke oefeningen het beste bij jouw vraag en wens aansluiten. Bovendien is er ruimte om andere (levens)vraagstukken te onderzoeken vanuit het holistische perspectief van de Qigong theorie en filosofie. Dit helpt om grotere harmonie te creëren in body, mind, soul en spirit. Zodat je denken, je voelen, je willen en je lichaam goed met elkaar communiceren en elkaar ondersteunen in een zo optimaal mogelijk Wel-Zijn.

De sessies kunnen bij mij in Den Haag plaats vinden, maar we kunnen ook online afspreken. Ervaring leert dat beide uitstekend werkt.

Kosten per sessie van 1 uur in Den Haag: 50 euro

Kosten per sessie van 1 uur online: 45 euro

Wil je graag privéles/coaching, maar zijn bovenstaande prijzen te hoog voor jouw budget? Neem dan even contact op. We komen er altijd wel uit.

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kun je me mailen op wabkebouman@gmail.com, of stuur een Whatsapp naar 06- 21 201 291

Of bezoek de site ‘Lichter Leven met Wabke’