Hallo,

Wat fijn dat je hier bent. Ik nodig je graag uit om samen met mij het Qigong experiment aan te gaan. Om te ontdekken hoe je met Qigong en het leren beheren van je energie meer welzijn kunt ervaren en je gezondheid versterkt.

Warme groet,

Wabke

Wabke qigong online

Wabke Bouman heeft jarenlange ervaring in healing, meditatie en werken met energie. Toen in 2015 Zhineng Qigong op haar pad kwam, bleek dit perfect aan te sluiten. Al snel begon ze met les geven en het delen van haar ervaringen die leidden tot groter welzijn en vreugde.

“Voor mij begon mijn zoektocht naar welzijn en geluk al op jonge leeftijd. Ik zoog alle informatie die ik hierover kon vinden in me op, maar bleef zoeken. Vanaf 2002 vond ik een weg van healing en meditatie die daar verandering in bracht. Ik hoefde niet langer te zoeken, het enige wat je hoeft te doen is te herinneren.

Tegelijkertijd bleef ik in de vorm wel zoeken. Hoe kon ik mijn ervaringen die me zoveel baat brachten met meer mensen delen? Het antwoord op die vraag kwam in de vorm van (Zhineng) Qigong. Daarin vind ik praktische aangrijpingspunten voor de universele weg van de mens naar geluk, vreugde, gezondheid en innerlijke rust.

Qigong is het leren beheren van energie (Qi) en daarmee raakt het ons in alle lagen van ons wezen. Gezondheid in mijn ogen is welzijn op alle vlakken; een gezonde geest in een gezond lichaam. Ik geloof dat we daar veel meer in kunnen doen dan we normaliter voor mogelijk houden.

Qi Friends weerspiegelt mijn geloof in het elkaar versterken door samen te oefenen en te lachen, in het delen van het Qiveld en in het stilzijn om ons volledige potentieel te leven, in volledig respect en liefde voor de verschillen tussen en de overeenkomsten met anderen.”

Bezoek de website van Wabke

Aanbod

Gratis online ochtendlessen van maandag t/m vrijdag

Wekelijkse lessen in Den Haag

8-weken programma’s rond 1 gezondheidsthema