Hallo,

Wat fijn dat je hier bent. Ik nodig je graag uit om de Qigong ontdekkingsreis aan te gaan. Om te ontdekken hoe je met Qigong en het leren beheren van je energie meer welzijn kunt ervaren en je gezondheid versterkt.

Warme groet,

Wabke

Wabke qigong online

Wabke Bouman heeft jarenlange ervaring in healing, meditatie en werken met energie. Toen in 2015 Zhineng Qigong op haar pad kwam, bleek dit perfect aan te sluiten. Al snel begon ze met les geven en het delen van haar ervaringen die leidden tot groter welzijn en vreugde.

“Reeds op jonge leeftijd was mijn interesse gewekt voor alternatieve geneeswijzen, healing en spiritualiteit. In 2002 kreeg dit meer vorm doordat ik in aanraking kwam met Shu’em Shamanisme en de mystiek van Nâm Living.

De interesse voor healing bleef en toen ik in 2015 in aanraking kwam met Zhineng Qigong, had dat direct een grote aantrekkingskracht. Ik volgde de internationale HunYuan Qi Therapy opleiding en ontdekte daarmee onder meer dat Qigong voor mij een brug vormde tussen het energetische en spirituele enerzijds en het lichamelijke aspect anderzijds. Alsof ik dat wat ik geleerd had in de jaren daarvoor meer kon belichamen.

In Zhineng Qigong vind ik praktische aangrijpingspunten voor de universele weg van de mens naar geluk, vreugde, gezondheid en innerlijke rust.

Qigong is het leren beheren van energie (Qi) en daarmee raakt het ons in alle lagen van ons wezen. Gezondheid in mijn ogen is welzijn op alle vlakken; een gezonde geest in een gezond lichaam. Ik geloof dat we daar veel meer in kunnen doen dan we normaliter voor mogelijk houden.

Qi Friends weerspiegelt mijn vertrouwen dat we elkaar kunnen ondersteunen en versterken door samen te oefenen en te lachen, in het delen van het Qiveld en in het stilzijn om ons volledige potentieel te leven, in volledig respect en liefde voor de verschillen tussen en de overeenkomsten met anderen.”

Bezoek de website van Wabke

Qigong privéles & coaching

Behalve het lesaanbod dat je op deze website aantreft, kun je bij mij ook terecht voor Qigong privé les & coaching.

In een 1-op-1 setting kunnen we onderzoeken welke oefeningen het beste bij jouw vraag en wens aansluiten. Bovendien is er ruimte om andere (levens)vraagstukken te onderzoeken vanuit het holistische perspectief van de Qigong theorie en filosofie. Dit helpt om grotere harmonie te creëren in body, mind, soul en spirit. Zodat je denken, je voelen, je willen en je lichaam goed met elkaar communiceren en elkaar ondersteunen in een zo optimaal mogelijk Wel-Zijn.

De sessies kunnen bij mij in Den Haag plaats vinden, maar we kunnen ook online afspreken. Ervaring leert dat beide uitstekend werkt.

Kosten per sessie van 1 uur in Den Haag: 50 euro

Kosten per sessie van 1 uur online: 45 euro

Wil je graag privéles/coaching, maar zijn bovenstaande prijzen te hoog voor jouw budget? Neem dan even contact op. We komen er altijd wel uit.

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kun je me mailen op wabkebouman@gmail.com, of stuur een Whatsapp naar 06- 21 201 291