Mathilde Roorda Zhineng Qigong Den Haag

Hallo,

Wat fijn dat je hier bent en we samen kunnen oefenen in Qigong en Meditatie. Je bent van harte welkom en ik hoop dat je er net zoveel plezier en welzijn bij ervaart als ik.

Hartelijke Qi groet en tot binnenkort,

Mathilde

🌺🌺🌺

Mathilde Roorda beoefent al vele jaren (Zhineng) Qigong. Ooit begonnen als leerlinge, geeft ze nu zelf les in Qigong, om op die manier anderen kennis te laten maken met deze bijzondere vorm van meditatie in beweging. In Zhineng Qigong kan zij haar jarenlange ervaring met het Boeddhisme en haar grote interesse in bewustzijnsontwikkeling goed combineren.

“Zhineng Qigong heeft mij aangezet meer te leven naar datgene wat mij voldoening geeft en te doen wat ik echt graag doe. Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe kan ik die inzetten om van betekenis te zijn voor mijzelf en de wereld om mij heen? Ik heb ervaren dat positieve gedachten en acties die ik richtte op mijn bewuste intenties, mijn levensloop een positieve wending hebben gegeven. Ik heb geleerd meer mijn hart te volgen en over mijn terughoudendheid daarin heen te stappen.

De lessen van meerdere Chinese Qigong-leraren in China hebben mij daarin gevormd. Mijn eerste reis was naar Teacher Yuantong Liu in Meishan. Van hem leerde ik de precisie in de bewegingsvorm van Zhineng Qigong, de diepgaande theorie ervan en met hem zette ik  mijn eerste stappen in Qigong Healing.

Later ben ik meerdere keren naar het Qigong Center Hexianju van Teacher Liu Jianshe geweest. Van hem en zijn collega’s leerde ik over onze Yiyuanti – het bewustzijn van ons Ware Zelf, waarin onze wijsheid, intuïtie en manifestatiekracht huist –  en hoe die kracht gericht in te zetten om je dagelijkse realiteit vorm te geven. Een gevleugelde uitspraak van hem: ‘You are ALREADY wonderfull’en als je dat nog niet zo voelt, doe dan alsof. Je zal zien dat je wezen volgt!

In datzelfde Qigong Center ontmoette ik ook Teacher Jian Xiong Ning. Van hem leer ik, nog steeds, nieuwe Qigong Self Healing-methoden om de Qi-stroom in het lichaam te verbeteren. Eenvoudige doch krachtige meditatieve oefeningen met een zachte bewegingsvorm en trilling van onze stem. Ook die oefeningen geef ik door in mijn lessen.

Ik ben al mijn leraren zeer dankbaar voor hun niet aflatende geduld en toewijding om de zelfregulerende kracht van Qigong door te geven.

In mijn lessen richt ik mij in het bijzonder op ontspanning en liefdevolle aandacht voor jezelf en voor de wereld om je heen. Het is belangrijk je bewust te worden van wie je werkelijk bent en je volmaaktheid gewaar te worden. Met al je perfecties en imperfecties. Laat al je verkrampingen en vervormingen gaan….. Richt je op het goede, op wat echt belangrijk voor je is. Samen oefenen is hierbij zeer behulpzaam en creëert een sterke verbinding met elkaar. Door je aandacht te richten kun je thuiskomen in jezelf en dat tot uitdrukking brengen in je dagelijkse leven.

Met Qi Friends gaat een grote wens van mij in vervulling: samen oefenen in de les en trainingen organiseren met een sterk Qi-veld onder leiding van ervaren Qigong-docenten uit China en Nederland.

Mijn samenwerking met Wabke verloopt heel fijn: naadloos sluiten onze intenties, interesses en kwaliteiten op elkaar aan.”

Bezoek de website van Mathilde

ACCESS BARS

…. Ontspan je denkgeest, open naar je intuïtie ….

Naast mijn Qigong-aanbod dat je elders op deze website vindt, ben je ook welkom voor een Access Bars-sessie. Access Bars is een eenvoudige techniek waarbij de behandelaar zachtjes bepaalde punten op je hoofd aanraakt om je te helpen oude en beperkende gedachtepatronen los te laten. Hierdoor kunnen je lichaam en je denkgeest zich ontspannen en zal je meer vrijheid en lichtheid ervaren in jezelf. De behandeling kan jouw verbinding met je intuïtie versterken, waardoor je meer kan gaan vertrouwen op je innerlijke kompas. Je komt meer in een stand van vertrouwen en ontvangen; je laat de dwang om alles onder controle te willen houden en hoofdzakelijk te leven vanuit beperkende overtuigingen, los.

Je ligt op een behandeltafel en je hoeft tijdens de sessie zelf niets te doen: laat alles heerlijk over je heen komen. Praten mag, maar hoeft niet. Iedereen ervaart een sessie weer anders, maar na een Access Bars-behandeling voelen de meesten zich ontspannen en helder: hun vaak drukke gedachtestroom heeft plaats gemaakt voor een weldadige rust.

Voor een Access Bars sessie vraag ik een bijdrage van € 50.

De behandeling duurt ongeveer een uur. Omdat het fijn is om daarna rustig bij te komen en nog even een kopje thee te drinken, raad ik je aan in ieder geval twee uur in je agenda te reserveren. Zo hebben we de rust en ruimte om te laten gebeuren wat zich in het moment aandient.

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom.

Telefoon: 06 – 23719914
E-mail    : contact@qifriends.com

Acces Bars heb ik geleerd van Janny Jansen. Kijk gerust eens op haar website voor uitgebreidere informatie: https://www.innergyforlife.nl/access-bars-den-haag/