Over Qi Friends

Qigong is er wat ons betreft om te delen, om samen te ontdekken en te verdiepen. Voor ons eigen welzijn èn dat van de mensen om ons heen. In Qi Friends helpen we graag mee aan het verspreiden van de olievlek van welzijn, tevredenheid en vertrouwen. Immers, ben je zelf in vrede en balans, dan neem je je omgeving daarin mee. Onderschat niet dat wat jij in het energieveld zet, van invloed is op de mensen en de wereld om je heen.

Ieder van ons is unieke en er is niet één manier om tot welzijn en geluk te komen. Tegelijkertijd wijzen alle spirituele paden, religies en traditionele systemen voor gezondheid en welzijn erop, dat welzijn en geluk niet buiten ons ligt, maar juist binnen in onszelf te vinden is. Geluk en welzijn is niet iets dat we hoeven te leren maar meer iets dat we ons weer kunnen herinneren/ontdekken. We hoeven niet ver hoeven te zoeken. We zijn als een instrument waar het leven doorheen stroomt.

Wanneer we onszelf – dit instrument – goed stemmen en optimaliseren, komen geluk en welzijn vanzelf tevoorschijn in alle lagen van ons wezen – in onze gedachten en emoties èn onze fysieke verschijning. Dan kunnen we onder steeds meer omstandigheden daar contact mee houden.

Lees hier iets meer over hoe Wabke en Mathilde hier praktisch mee bezig zijn

“Wanneer één persoon in huis Qigong beoefent, heeft dat een positief effect op iedereen in huis.
Wanneer iedereen in huis Qigong beoefent, heeft dat een positief effect op de hele straat.
Wanneer iedereen in de straat Qigong beoefent, profiteert de hele stad.