march, 2019

23mar10:0016:30Qi Healing - Hoe activeer je het zelfgenezend vermogen?

Event Details

Workshop Qi Healing – hoe spreek je het zelfgenezend vermogen in jezelf aan?

Hoe krijg je invloed op ziekte, disbalans en emoties? Wanneer je er zelf mee wordt geconfronteerd, lijkt het alsof deze los van jezelf staan. Alsof het leven je verraden heeft en er nog maar weinig is waar je op kunt vertrouwen.

In de loop der eeuwen heeft de mens antwoorden op deze vraag gezocht en gevonden. Zhineng Qigong geeft een antwoord. Deze relatief nieuwe vorm van Qigong is gebaseerd op eeuwenlange studie van de werking van energie (Qi) in het menselijk lichaam.

Zhineng Qigong geeft concrete handvatten waar je zelf mee aan de slag kunt. Iedere oefening in Zhineng Qigong ademt healing: het weer heel worden en genezen. En werkt positief door in lichaam èn geest.

In de workshop Qi Healing richten we ons exclusief op dit aspect van Zhineng Qigong.  Vanuit een korte introductie in de basisprincipes gaan we vooral praktisch aan de slag met oefeningen die je kunt inzetten voor je eigen gezondheid en die van anderen.

Je wordt je bewust van de holistische samenhang van lichaam en geest. Je ervaart de kracht van je geest. En je leert hoe je energie en informatie gericht in kunt zetten.

Aan het einde van de dag heb je een idee hoe je zelf iets kunt doen aan jouw Welzijn. Met concrete handvatten.

De workshop wordt gegeven door Wabke Bouman en Farinaz Keradpicheh. Beiden hebben de internationale 3-jarige Qi Healing opleiding bij master Yuantong Liu succesvol afgerond.

Farinaz beoefent al zo’n twintig jaar Zhineng Qigong. Haar ervaring en kennis deelt zij liefdevol en met een enthousiasme dat zeer stimulerend werkt.

Wabke geeft Zhineng Qigong les in Den Haag en begeleidt mensen die vanuit een lichamelijke beperking de weg van Qigong in slaan voor herstel en Welzijn.

 

Praktische informatie

Datum: 23 maart 2019

Tijd: 10.00 – 16.30 uur

Locatie: Koningin Emmakade 133 in Den Haag

Jouw bijdrage: 97 euro

Dit is inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch bij That’s Amore, met de beste Italiaanse broodjes van de stad.

Wil jij erbij zijn?

Bestel de workshop in de winkel (klik hier)

Time

(Saturday) 10:00 - 16:30

Location

De Bonenrank

Koningin Emmakade 133

X