february, 2019

This is a repeating event

19feb19:3021:15Volle Maan Meditatie

Event Details

Volle-maan-meditatie

Bij volle maan mediteren miljoenen mensen over de hele wereld omdat de volle maan een krachtige bron van positieve verandering en inspiratie is.

Het is een heel geschikt moment om je bewust te richten op je intenties voor jezelf, anderen en de wereld als geheel. Je kunt de kracht van de volle maan inzetten om je te verbinden met positieve emoties van het hart. Dat helpt je te ontspannen, je geest tot rust te brengen en in contact te komen met je ware zelf. Daardoor kan je je ook beter openstellen voor datgene wat voor jou belangrijk is.

Het samen mediteren in een groep zet je meditatie extra kracht bij. Wereldwijd wordt zoveel mogelijk op dezelfde tijd gemediteerd, zodat er een golf ontstaat van bewuste aandacht voor inspiratie en positiviteit. Het tijdstip dat ook in de Qigong hiervoor gebruikt wordt is 20.00 uur lokale tijd.

Vanuit Qi Friends vinden we het fijn hierop aan te sluiten door de mogelijkheid te bieden om samen te mediteren en naderhand een kopje thee te drinken. We zullen ons richten op de La Chi-oefening uit de Zhineng Qigong.

Laat ons weten als je mee wilt doen. Je bent van harte welkom!

Praktische informatie

Data: Dinsdag 19 februari, donderdag 21 maart, vrijdag 19 april zaterdag 18 mei 2019

Tijd: 19:30– 21:15 uur

Locatie: Fokuz, Stephensonstraat 29, Den Haag

Jouw bijdrage: vrijwillige donatie

Laat ons weten als je erbij wilt zijn

 

Time

(Tuesday) 19:30 - 21:15

Location

Fokuz ZNQG Den Haag

Stephensonstraat 29

X