february, 2019

02feb10:0016:30Spelen met de Vorm

Event Details

Workshop Spelen met Vorm

In Spelen met de Vorm laat Lex Boin je ontdekken hoe je Zhineng Qigong op eenvoudige wijze deel van je leven maakt met kleine, korte oefeningen, die je dagelijks kunt doen.

Met de oefeningen van level 1 en 2 als basis, gaan we op een rustige en ontspannen manier samen in een krachtig Qiveld oefenen. Op bepaalde onderdelen geeft Lex uitleg over de beweging en corrigeert deze waar gewenst.

We oefenen en verdiepen de oefening van Self Awareness, die hemel, aarde en mens verenigt. Verder besteedt hij aandacht aan gronding en je Centre Line.

Kortom, een ontspannen en leuke dag met oefeningen die je zelf kunt doen èn die inspireren om op te nemen in je eigen lessen.

Lex Boin begon in 1974 te werken als fysiotherapeut. In 2007 kwam hij in aanraking met Zhineng Qigong. Hij begon met het volgen van wekelijkse lessen en het thuis oefenen met behulp van een CD.

“Voor mijn vorming ben ik twee keer in China geweest en heb daar bij Helen Zhang en Karl Qiu van Wisdom Healing Centre, en bij Yuantong Liu mijn opleiding gevolgd voor level 1, 2 en 3. In 2010 begon ik met lesgeven. Als docent was ik verbonden aan het Zhigong Instituut van Anne Hering. Op dit moment geef ik alleen nog mijn eigen groepslessen en individuele begeleiding. Mijn achtergrond als fysiotherapeut en acupuncturist geeft mij een dieper inzicht in de juiste uitleg, uitvoering en correctie van de oefeningen.”

In onderstaand fragment vertelt Lex zelf over wat hij als fysiotherapeut kan toevoegen in Zhineng Qigong, waar fysio en Zhineng elkaar aanvullen en geeft een tip voor iedereen die Zhineng beoefent en onderwijst:

Bezoek hier de website van Lex

Praktische informatie:

Datum: 2 februari 2019

Tijd: 10.00 – 16.30 uur

Locatie: Koningin Emmakade 133 in Den Haag

Jouw bijdrage: 97 euro
Dit is inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch bij That’s Amore, met de beste Italiaanse broodjes van de stad.

Wil jij erbij zijn?

Bestel de workshop direct in de winkel (klik hier).

Time

(Saturday) 10:00 - 16:30

Location

De Bonenrank

Koningin Emmakade 133

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X